Doctoriţa Khraibani şi-a luat un primar şef de campanie

Camelia Krhaibani, directorul Spitalului Motru şi candidat din partea USL pe Colegiul 4, va intra în concediu de odihnă începând de săptămâna viitoare pentru a-şi pregăti campania electorală. Aceasta se bazează pe experienţa a doi pesedişti importanţi din localitate. Este vorba despre primarul Dorin Hanu, directorul său de campanie, şi Vasile Râbu, directorul EMC Motru, cel care a şi convins-o, în urmă cu câţiva ani să se înscrie în PSD.

Rep.: Se apropie campania electorală. Care sunt planurile dumneavoastră pentru această perioadă?

C.K.: Începând de săptămâna viitoare voi intra în concediu pentru a-mi putea pregăti campania, iar apoi mă voi suspenda din funcţie. Intenţionez să merg în fiecare comună să stau de vorbă cu primarii şi cu oamenii din zonă. Până acum  am fost în mai multe localităţi din Colegiul 4, dar în calitate de medic pentru a-mi trata pacienţii. 

Rep.: V-aţi ales deja staff-ul de campanie?

C.K.: Da. Contez pe experienţa domnului primar Dorin Hanu, care este directorul meu de campanie, şi pe domnul Vasile Râbu, cel care m-a convins să mă înscriu în PSD în urmă cu mai mulţi ani şi căruia îi mulţumesc, din acest motiv, de câte ori am ocazia?

Rep.: Credeţi că veţi reuşi să închideţi colegiul dintr-o zonă minieră?

C.K.: Toată lumea se aşteaptă ca punctual meu slab să fie mineritul, însă am în jurul meu specialişti în acest domeniu. În plus, sunt în zonă din anul 1967. Am trăit aici şi cunosc problemele zonei chiar dacă mi-am ales o altă specialitate. În programul meu electoral vor exista şi puncte care vizează acest sector de activitate. Dacă n-aş fi avut speranţa că voi închide acest colegiu nu mă aruncam în luptă.

Rep.: Nu consideraţi că va fi o luptă grea în condiţiile în care îl aveţi ca adversar pe domnul Severus Militaru?

C.K.: Toată lumea mă întreabă sub diferite forme dacă mă tem de domnul Militaru. Pot să vă spun că nu îmi e frică decât de boală, război, minciună şi prostie. Domnul Militaru e un adversar redutabil, dar am speranţa că va fi o campanie civilizată.

Rep.: O campanie electorală implică foarte multe cheltuieli. Sunteţi pregătită şi din acest punct de vedere?

C.K.: Sunt convinsă că se vor cheltui foarte mulţi bani şi îmi asum toate costurile. Mă refer la banii pe care îi voi cheltui pe afişe, pliante sau alte materiale de acest gen. E sub nivelul meu de educaţie să pun problema cumpărării voturilor. Exclus, că voi accepta vreodată o astfel de idee.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: