Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doi adolescenţi din Motru au spart şase maşini

Poliţiştii au identificat suspecţii a şase infracţiuni de furt din auto, sesizate ca fiind comise în cursul lunii octombrie 2011, de către persoane necunoscute. Faţă de minori a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 20 de zile.

În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor efectuate în 6 cazuri de furt din autoturisme, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Motru au identificat suspecţii. Este vorba despre 2 minori, de 16 şi respectiv 17 ani, ambii din municipiul Motru. Din probatoriul administrat a rezultat că cei doi suspecţi, în cursul lunii octombrie 2011, au pătruns pe timpul nopţii, prin forţarea portierelor, în 6 autoturisme, parcate pe raza municipiului Motru. Suspecţii au sustras diferite bunuri (casetofoane auto, staţii emisie recepţie, portmonee cu acte, înscrisuri şi acte de identitate), cauzând un prejudiciu total de 2.070 lei. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80%.

În data de 18 noiembrie a.c., cei doi suspecţi au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. Faţă de suspecţi a fost dispusă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 20 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperarea prejudiciului.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: