Echipament nou pentru Pandurii, prezentat 3D online

Pandurii Târgu Jiu începe să arate bine, cel puţin la nivel de echipament de joc. Cu ajutorul unor sponsori, clubul a realizat o nouă linie de echipament pentru echipa din Târgu Jiu, aceasta beneficiind de o prezentare 3D pe site-ul oficial al celor de la Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu a anunţat că va îmbrăca un echipament nou în sezonul 2020 – 2021 şi a apelat la o prezentare 3D a întregii linii de echipament de joc. Pe site-ul oficial suporterii au ocazia să vadă cum se vor îmbrăca favoriţii pe teren în noul sezon, unul care se anunţă mai bun pentru echipa din Târgu Jiu, cel puţin la nivel de imagine şi prezentare pe teren, deocamdată nefiind anunţate modificări la nivel de lot.

Modul de prezentare ales de club a fost cel al unor imagini 3D pe site-ul oficial al celor de la Pandurii, acolo unde pot fi urmărite şi o serie de fotografii cu noul echipament de joc. „Pandurii Târgu Jiu prezintă noul echipament de joc al echipei pentru sezonul 2020 – 2021. Acesta va avea culorile clasice ale clubului, alb şi albastru, echipamentul de rezervă fiind roşu. Pentru jocuri vor fi folosite cu precădere echipamentele joc albe şi cele albastre, acestea fiind şi culorile clubului de la înfiinţarea echipei, iar atunci când situaţia nu va permite aceste echipamente, se va folosi echipamentul de rezervă. Pentru echipamentul de portar s-a optat pentru culorile negru, verde neon şi roşu.

Producătorul echipamentului a pus deja la dispoziţia clubului o serie de echipamente, dar şi o prezentare 3D a acestora”, a informat site-ul oficial panduriics.ro.  

Pandurii s-a confruntat în ultimii ani cu mari probleme financiare şi echipa nu a beneficiat decât sporadic de câte un echipament de joc oferit de anumiţi sponsori, de cele mai multe ori apelând la echipamentele de joc vechi pe care echipa le purtase în Liga 1.

Vizualizări: 988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: