Mario Găman a părăsit Gilortul Târgu Cărbunești

Gilortul Târgu Cărbunești s-a despărțit în weekend de echipa tehnică ce fusese numită la finalul anului trecut. Antrenorii Mario Găman și Dan Staicu au părăsit echipa gorjeană și vor antrena în noul sezon tot o echipă de Liga 3, ACSO Filiași.

Gilprtul Târgu Cărbunești a rămas din weekend fără cei doi antrenori, Mario Găman și Dan Bobi Staicu. Plecarea a fost anunțată oficial de pagina oficială a echipei din Cărbunești, semn că despărțirea a fost una amiabilă.

Deși făceau planuri pentru Gilortul în ultimele zile, cei doi antrenori au ales să facă un pas înainte și să meargă la o echipă cu obiective mai îndrăznețe și cu un lot mai puternic. 

“Antrenorii Gilortului, Mario Găman și Bobi Staicu, au ajuns la un acord cu conducerea formației de Liga a III-a ACSO Filiași pentru a prelua banca tehnică din sezonul viitor.  Sub comanda celor doi tehnicieni se va afla în continuare și actualul fundaș al Gilortului, Robert Dănescu, care s-a înțeles, de asemenea, cu formația dojeană. Tuturor le mulțumim pentru profesionismul de care au dat dovadă și le urăm mult succes la noua echipă”, a fost anunțul oficial al celor de la Gilortul care pierd cu această ocazie și unul dintre cele mai buni jucători, fundașul Robert Dănescu.

Gilortul nu a anunțat încă înlocuitorul lui Mario Găman, dar are deja în lot pe fostul antrenor secund care era și jucător, Alexandru Avramescu. 

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: