Doi finanţişti au picat la scris. Astăzi, interviul!

48 de funcţionari de execuţie ai fostei Direcţii Generale a Finanţelor Publice Gorj au mai rămas în cursa pentru cele 32 de posturi disponibile în cadrul noii Administraţii Judeţene a Finanţelor Publice. Asta pentru că doi dintre cei prezenţi la proba scrisă nu au promovat examenul. Alţi 8 funcţionari nu s-au mai prezentat la examinare. Cei care au promovat proba scrisă susţin astăzi cea de-a doua probă, interviul.

Cea de-a doua probă va începe la orele 10 şi se va desfăşura la sediul instituţiei. În bătălia pentru funcţiile de execuţie din cadrulAdministraţiei Judeţene a Finanţelor Publice au mai rămas doar 48 de candidaţi. Unii dintre cei înscrişi iniţial nu s-au mai prezentat la examinare sau nu au obţinut cel puţin 50 de puncte (din totalul de 100) pentru a putea participa la interviu. “La proba scrisă au participat 50 de funcţionari din care doi nu au promovat, iar restul au obţinut punctajul de promovabilitate. Rezultatele probei scrise sunt afişate şi la sediul nostru şi pe site-ul ANAF. Cei care au promovat proba scrisă vor participa marţi la cea de-a doua probă, adică la interviu. În ceea ce îi priveşte pe cei care nu au promovat proba scrisă şi pe cei care nu au susţinut această probă,  numai după ce vom centraliza rezultatele, se va lua o decizie pe care o vom comunica”, a declarat Luminiţa Penciu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Doar 32 de posturi sunt vacante în cadrul noii instituţii. Conform datelor iniţiale, în baza opţiunilor funcţionarilor de execuţie, cea mai mare luptă se dă la activitatea de tehnologia informaţiei unde iniţial erau 6 candidaţi pe 4 posturi, la activitatea de colectare unde erau 29 de candidaţi pe 16 posturi, la activitatea de inspecţie fiscală existau 6 candidaţi pe 4 posturi, la activitatea de trezorerie cu 6 candidaţi pe 2 posturi şi la activitatea de contabilitate creanţe bugetare cu 5 candidaţi pe 3 posturi.  

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: