Doi foşti panduri, pe lista neagră a lui Stoican

Doi dintre jucătorii din lotul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu au fost lăsaţi la Târgu Jiu pe perioada pregătirii centralizate de la Oradea. Foştii jucători de la Pandurii, ajunşi între timp la ACS Viitorul, Bogdan Moga și Alexandru Trancă, se află pe lista neagră a lui Flavius Stoican.

Pe perioada cantonamentului de la Sânmartin, antrenorul Flavius Stoican nu i-a avut la pregătire pe doi dintre componenţii lotului care au fost lăsaţi să se antreneze la Târgu Jiu cu antrenorii de la juniori. În meciurile amicale de la Oradea, Sânmartin şi Timişoara,  antrenorul Flavius Stoican n-a mai contat pe portarul Bogdan Moga, de 25 de ani, și pe mijlocașul Alexandru Trancă, jucător de 23 de ani, ambii fiind foşti jucători ai echipei Pandurii. Cei doi au fost trimiși să se pregătească separat, pe stadionul din Târgu Jiu, cu antrenorii de la grupele de juniori.

Alţi doi foşti juniori de la Pandurii, ajunşi între timp şi ei la ACS Viitorul, Dragu şi Cioiu, s-au antrenat şi aceştia separat de restul lotului echipei, în primele zile după reunire. Conform unor surse, cei doi nu au dorit să semneze prelungirea contractelor cu actuala echipă de aceea ei nu au fost folosiţi la primul meci amical de la Oradea. Între timp cei doi s-au alăturat lotului la pregătire şi au evoluat în ultimele două jocuri amicale.

La finalul săptămânii următoare, ACS Viitorul Târgu Jiu are programat încă un joc amical, cu CSM Slatina, cel mai probabil pe terenul de joc de la Târgu Jiu, acolo unde, pe data de 11 februarie, va întâlni Gaz Metan Mediaș, în optimile Cupei României.

Pe data de  20 februarie, echipa lui Stoican va  juca, tot la Târgu Jiu, cu Universitatea Cluj, meciul din etapa a 16-a din Liga 2.

Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: