Doi gorjeni călcaţi de acelaşi tren, unul la dus, altul la-ntors

Două persoane au fost victimele unor accidente pe calea ferată din apropierea haldei din Rovinari. Întâmplarea este cu atât mai stranie cu cât cei doi au fost călcaţi de acelaşi tren. Una dintre persoane a murit, iar celălalt se află în stare gravă la spital. În  ambele cazuri a fost vorba de sinucidere.

Cei doi bărbaţi, Laurenţiu Buzduga de 34 de ani şi Paul Cojocariu de 59 de ani, ambii din Rovinari au ales să-şi pună capăt zilelor într-un mod cât se poate de sumbru. Bărbatul de 34 de ani s-a aruncat înaintea acceleratului Târgu-Jiu- Bucureşti în dimineaţa zilei de luni, iar la întoarcere, acelaşi accelerat, în acelaşi loc, l-a zdrobit pe cel de-al doilea bărbat. „Am primit o sesizare cu privire la faptul că în jurul orelor şase dimineaţa, un bărbat a fost lovit de trenul accelerat care circula pe ruta Târgu Jiu- Bucureşti. Din păcate sesizarea a fost reală. Tot luni, pe la ora 19 am primit o a doua sesizare, cum că în acelaşi loc, în halta din Rovinari, un alt bărbat a fost lovit de acelaşi tren, care se întorcea de la Bucureşti”, a declarat Daniel Brotea, şeful poliţiei TF.

Concubina lui Paul Cojocariu povesteşte faptul că acesta a a consumat luni băuturi alcoolice, iar după ce au tras o ceartă zdravănă, bărbatul a plecat de acasă fără să spună unde. La scurt timp femeia avea să afle vestea despre fapta concubinului ei. Femeia spune că nu este prima dată când bărbatul cu care trăieşte de mai mulţi ani încearcă să se omoare. „Nu ştiu de ce a vrut să se sinucidă. El a mai încercat şi acum aproximativ două luni să se omoare, tot aşa, dar am vorbit cu el atunci şi s-a răzgândit. Acuma nici nu am ştiut unde pleacă”, declară concubina bărbatului. Un cunoscut al celor doi povesteşte faptul că bărbatul de 59 de ani şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza concubinei lui, cu care se certa mai tot timpul. „Paul mi-a zis că nu mai poate trăi cu femeia asta. L-a ameninţat că-l scoate afară din casă. I-a făcut viaţa imposibilă. Din cauza ei a făcut lucrul ăsta”, declară vecinul celor doi.

În faţa trenului bărbatul de 34 de ani nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc. Cea de-a doua victimă a fost preluată imediat de o ambulanţă şi a fost transportată la spitalul din Târgu-Jiu, iar mai apoi la Craiova, însă şansele de supravieţuire sunt minime.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: