Minoră violată de tatăl vitreg

Poveste încâlcită pentru anchetatorii gorjeni, care au reţinut un bărbat acuzat de iubita sa de faptul că ar fi violat-o în mod repetat în ultimii doi ani pe fiica de 12 ani a acesteia. Faptele s-au petrecut departe de ţară, în străinătate, iar acum au ieşit la iveală doar pentru că femeia a purtat aparatură de înregistrare a convorbirilor pe care le avea cu concubinul său, rudele bărbatului fiind însă convinse că acesta este victima unei înscenări.

Marian Cacalete are 32 de ani şi a revenit în ţară de curând, după ani de zile în care a umblat pe tot continentul împreună cu iubita lui şi cu fiica acesteia pentru a strânge un ban cu care să îşi facă un viitor. Aceştia sunt rudari de origine, iar rudele bărbatului spun că femeia a fost acolo la cerşit, Cacalete nedorind ieri să spună vreo vorbă, el fiind chiar agresiv cu jurnaliştii, încercând să lovească un cameraman cu piciorul pentru a-l îndepărta din preajma sa. Concubina lui a fost cea care s-a dus şi s-a plâns la Poliţie despre faptul că l-ar fi surprins pe acesta în posturi indecente în pat cu fiica sa de 12 ani. Suspectul a negat faptele şi, atunci, femeia a acceptat să poarte aparatură de înregistrare a discuţiilor pe care le-a avut cu iubitul său, înregistrările fiindu-le de folos anchetatorilor. Procurorul Cristina Ciobanu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, declară că transcrierea convorbirilor purtate de cei doi, coroborate cu faptul că medicii legişti au constatat că minora şi-a pierdut fecioria de ceva vreme, precum şi alte probe, au ajutat la reţinerea suspectului. „Inculpatul în mod repetat a întreţinut în mod repetat acte sexuale cu minora, fiica concubinei sale, toţi trei fiind plecaţi la muncă în străinătate, marea parte a faptelor consumându-se în Insula Cipru”, spune procurorul amintit.

         

Rudele neagă

Rudele suspectului spun însă că acestuia i-ar fi fost înscenate relaţiile sexuale pentru ca femeia pe care a iubit-o să se poată despărţi de el şi să rămână singură cu casa cumpărată de cei doi.  „Nu am stat eu domnule la fundul fiecăruia să văd ce face, dar băiatul meu nu a făcut aşa ceva. Ea a fost acolo la cerşit şi acum s-a gândit să rămână cu casa pe care şi-au  luat-o amândoi. Nu se poate să-i facă una ca asta. Ea a lăsat fata singură, cine ştie ce i s-a întâmplat, dar nu s-a atins băiatul meu de ea. E nevinovat, vă spun eu”, a precizat mama suspectului, la fel şi tatăl acestuia susţinând nevinovăţia lui. „El are lucruri în care aia de şi-au luat-o amândoi la Turceni. Au cumpărat-o de la o rudă de-a ei, acum eu cred că ea a vrut să scape de el şi de aia i-a făcut lucrurile astea, dar el nu face aşa ceva. Pe el nu l-au mai lăsat nici măcar hainele să şi le recupereze”, a spus bătrânul Emanoil Cacalete.

Individul a fost prezentat aseară unei instanţe de judecată pentru emiterea unui mandat de arestare preventivă. El este acuzat de viol, faptă pentru care riscă până la 25 de ani de închisoare, dată fiind vârsta victimei sale.

Vizualizări: 228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: