Doi jurnalişti celebri lansează o serie de cărţi la Târgu Jiu

Jurnaliştii Laurenţiu Ciocăzanu şi Grigore Cartianu, gorjeni la origini, vor fi prezenţi luni, 21 decembrie, ora 17.00, la Târgu Jiu. Cei interesaţi să participe la întâlnirea cu cei doi şi cele şapte cărţi ale lor sunt aşteptaţi la Anna Events, pe Insuliţă, intrarea fiind liberă. „Vă aşteptăm la o întâlnire de suflet, după un an plin de schimbări majore. Voi fi, împreună cu Grigore Cartianu, la capătul unui turneu al cărţilor început în America, în primăvară, continuat în Europa, în toamnă, şi încheiat, iată, în România, acasă, în Gorjul nostru natal. Intrarea este liberă. Vă aşteptăm la poze, autografe şi la discuţii cu cărţile pe masă despre cum să ne luăm ţara înapoi“, a scris Laurenţiu Ciocăzanu pe Facebook.

Grigore Cartianu vine cu toate cărţile pe care le-a scris, iar cei interesaţi le pot cumpăra. Cei doi ziarişti gorjeni vor răspunde întrebărilor voastre, referitoare la cărţi, la România, la Gorj. „Acum, la finele unui an în care am colindat America şi Europa, pentru a răspândi adevărurile cărţilor mele, vreau să închei acolo de unde am pornit pe drumul vieţii: în Gorjul natal. Nu voi veni singur, ci împreună cu colegul gazetar Laurenţiu Ciocazănu, gorjean get-beget şi el, care mi-a fost alături şi în cele două lungi turnee planetare din acest an.

Laurenţiu este şi coautor la ultima carte pe care am publicat-o, "Miracolul din noiembrie". Vă aşteptăm luni seara, cu gânduri bune şi cu cărţi la fel de bune, pe insuliţa de pe Jiu! Intrarea este liberă“, a spus Cartianu. (M.B.)

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: