Primarul de la Târgu Cărbuneşti a împărţit cadouri cu Moş Crăciun

Mihai Mazilu, primarul oraşului Târgu Cărbuneşti, a participat ieri la serbările de pomul de iarnă, organizate de elevi şi preşcolari. Edilul local a venit însoţit de Moş Crăciun, care a împărţit cadouri copiilor.

 „În fiecare an, merg şi împart cadouri împreună cu moşul. E un lucru emoţionant, nu te poţi sătura de bucuria copiilor, de inocenţa aceasta a copilăriei, de emoţia cu care copiii îl primesc pe moşul. Am început să învăţ colindele pe dinafară şi să retrăiesc anii copilăriei. În aceste zile vom împărţi peste 1000 de pachete copiilor din învăţământul preşcolar şi învăţământul primar. Cu siguranţă, nu vor fi uitaţi nici copiii de la centrul de plasament, nici cei de la Centrul Pilot”, a declarat Mihai Mazilu.

Primăria nu i-au uitat nici pe nevoiaşi, deşi unele dintre familii ajutate nu au ştiut să aprecieze gestul autorităţilor. „La nevoiaşi am dus lemne de foc şi alimente, dar m-au lăsat cu un gust amar. Aşa cum au făcut nevoiaşii, acei leneşi de la Văgiuleşti, cu ajutoarele primite de la Gigi Becali, aşa s-a întâmplat şi pe la Târgu Cărbuneşti, sunt câteva cazuri care au vândut ceea ce au primit, dar excepţia confirmă regula. Apropo de zicala: „Nici o faptă bună nu trece nepedepsită”. Cu toate astea, noi ne-am făcut datoria, din bugetul local am încercat să-i ajutăm cum am putut”, a mai precizat primarul Mazilu.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: