Doi primari USL, în campanie cu candidatul ARD

Florinel Ţuilă, primarul PC din Cătunele, şi Marian Rotaru, primarul PSD din Leleşti, au fost prezenţi duminică la Padeş, unde a avut loc lansarea candidaturii lui Ion Cupă, candidatul Alianţei România Dreaptă . Cei doi au fost aspru criticaţi de liderii USL pentru acest „derapaj”.

Ion Cupă a avut sute de prieteni şi simpatizanţi duminică seara, atunci când şi-a lansat candidatura la Padeş. Muzica Angelicăi Stoican a întreţinut atmosfera pe stadionul din Cloşani. Surpriză a fost că alături de Cupă au fost prezenţi şi doi primari USL, cel din Cătunele, Florinel Ţuilă, şi cel din Leleşti, Marian Rotaru. „Vă spune un uselist: vă garantez pentru deputatul Cupă. În campanie toţi îţi bat pe la uşi ca nişte mieluşei. Eu zic să votăm un om de omenie” a declarat conservatorul din Cătunele, Florinel Ţuilă, care a şi purtat o eşarfă albastră, la fel ca susţinătorii ARD.

Ion Cupă a precizat că n-a invitat primarii USL la lansarea candidaturii sale de la Padeş, dar s-a bucurat că Ţuilă şi Rotaru i-au fost alături. Candidatul ARD la deputaţi pe Colegiul nr. 1 a comentat că a început destul de urât campania electorală, i-au fost rupte afişele electorale. „Mă bucur din suflet că au venit, chiar dacă nu i-am invitat, pentru că ştiu ce presiuni se fac. Mă bucur că au venit atâţia oameni, vă garantez şi le garantez tuturor alegătorilor că vor face tot ce le promit”, a spus Ion Cupă.

Supăraţi au fost însă candidaţii USL. „Este regretabilă participarea primarilor USL la un eveniment ARD. Nu este un semn bun pentru unitatea noastră” a declarat la Radio Infinit Dian Popescu, candidat USL la Senat pe Colegiul nr. 1.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: