Donație de 86.000 de lei pentru Spitalul Târgu-Cărbunești

Asociația ”Zi de bine” a trimis la Spitalul de Urgență din Târgu-Cărbunești, acolo unde sunt tratați bolnavi COVID 19, donații în valoare de aproximativ 86.000 de lei.

La spitalul din Gorj a ajuns aparatură medicală în valoare de 62.000 de lei constând într-un ventilator, 2 injectomate și consumabile pentru ventilator. De restul banilor s-au cumpărat 1.700 de măști chirurgicale, 400 de perechi de mănuși chirurgicale, 4.000 de botoși scurți, 80 de combinezoane, 40 de ochelari de protecție, 200 de halate, 140 de viziere de protecție, 400 de bonete, 200 de viziere, 100 de lenjerii de pat, 7 covoare dezinfectante, 24 de bidoane de dezinfectant de un litru și 5 litri de gel dezinfectant pentru mâini.

Asociația ”Zi de Bine” a primit ajutor de la Fundația Elpis și de la NIVEA, iar cu implicarea lor a reușit să cumpere ventilatorul, consumabile și multe altele. În plus, cadrele medicale au primit și creme de mâini Nivea. ”Țineți minte strângerea de fonduri pe care am făcut-o pentru Spitalul de Urgență Târgu Cărbunești din Gorj? Am strâns atunci 16.648 de lei, dar am avut surpriza ca fetele de la Asociația ”Zi de bine” să mai trimită acolo un ventilator, consumabile și multe altele. În total, în această perioadă, au trimis aparatură, dezinfectanți și echipamente de protecție în valoare de 85.988 de lei. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați donat, mulțumesc Asociației ”Zi de Bine”, care s-a ocupat de toate achizițiile, au muncit enorm! Mulțumiri merg și către Fundatia ” Elpis” și NIVEA, care au donat banii necesari ventilatorului”, a postat pe pagina de facebook Izabela Pănescu, realizatoarea emisiunii ” Tinerețe fără bătrânețe” de la Digi 24. Tânăra este din Gorj.

În acest moment, la spitalul din Târgu Cărbunești sunt 5 ventilatoare, dintre care unul este împrumutat de la Târgu-Jiu. 

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: