Donează sânge pentru angajatul de la Sadu

Primarul din Sadu, Constantin Bobaru, a declarat aseară la Gorj Tv că 15 persoane se vor prezenta astăzi la Centrul de Transfuzii din Târgu-Jiu pentru a dona sânge pentru colegul lor de la UM Sadu. Constantin Dijmărescu se află internat în Spitalul de Arşi din Bucureşti şi este stabil, dar va mai suferi şi alte intervenţii chirurgicale.

Pe scurt:

Palatul Copiilor începe seria spectacolelor

Zeci de spectacole şi concursuri judeţene şi naţionale vor fi susţinute anul acesta de Palatul Copiilor Târgu Jiu. Potrivit directorului Pompiliu Ciolacu, seria evenimentelor va debuta pe 3 martie cu un spectacol la Casa de Cultură a Sindicatelor. Aici vor participa cercurile de gimnastică aerobică şi va fi organizată o tombolă atât pentru copii cât şi pentru părinţi. Un al doilea mare spectacol va fi organizat de 8 martie în amfiteatrul municipiului însă dacă vremea va fi nefavorabilă, spectacolul se va muta la Casa Armatei, începând cu ora 17.00. (C.S.)

 Grigore Vieru, comemorat la Târgu Jiu

Poetul basarabean Grigore Vieru decedat în anul 2009 a fost ieri comemorat la Târgu Jiu, cu ocazia împlinirii a 76 de ani de la naşterea sa.  Prietenii din Gorj ai poetului l-au omagiat ieri printr-o slujbă de pomenire la biserica „Sfinţii Apostoli” din Târgu Jiu. Parastasul a fost făcut de către Vasile Vulpe, un gorjean din comuna Drăguţeşti, care l-a cunoscut pe poet. Slujba a avut loc la această biserică pentru că lăcaşul de cult i-a plăcut foarte mult poetului. „Am vrut să îl comemorăm pe bunul meu prieten Grigore Vieru, în semn de preţuire. De aceea i-am închinat această slujbă şi am împărţit alimente, care ştiu că lui îi plăceau”, a spus Vasile Vulpe.  (A.P.)

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: