Dosar penal pe numele viceprimarului din Vladimir

Viceprimarul comunei Vladimir, Ion Ianăş, este cercetat de poliţiştii gorjeni după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe raza localităţii. Edilul a accidentat un căruţaş în timp ce încerca să depăşească atelajul dirijat de acesta. Deşi victima a spus iniţial că nu se resimţea după ce a fost lovit de oglinda maşinii condusă de viceprimar, ulterior a chemat ambulanţa şi a fost dus la spital.

Accidentul s-a produs duminică seara. Conform celor relatate de oamenii legii, maşina condusă de viceprimarul din Vladimir a lovit cu oglinda un cetăţean din localitate care dirija o căruţă. Victima a reclamat accidentul abia la miezul nopţii, adică la 5 ore după ce a fost lovit de maşina vicelui. Acesta a fost transportat la Spitalul din Târgu Cărbuneşti pentru a primi îngrijiri medicale. ”Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a constatat faptul că în jurul orei 19:00, I.I., de 47 ani din localitatea Vladimir, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 662-Vladimir, a efectuat manevra de depăşire a unui vehicul cu tracţiune animală, acroşându-l cu oglinda laterală dreaptă, pe C.I., în vârstă de 60 ani, din aceeaşi localitate, conducătorul  atelajului, ce se deplasa pe lângă aceasta. În urma impactului, conducătorul atelajului ar fi precizat că nu a păţit nimic şi a plecat la domiciliu. În jurul orei 00:37, acesta a solicitat ambulanţa, acuzând dureri.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind  negativ”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj. 

Viceprimarul Ion Ianăş nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la aceste aspecte. Acesta se află în concediu de odihnă pe care îl programase de mai mult timp. Primarul Marius Vijulan a aflat de la viceprimar despre accidentul în care a fost implicat. “Mie mi-a povestit că bărbatul a plecat pe picioarele lui, i-a spus că nu are nimic. Dacă nu mă înşel l-a şi dus până acasă. Am înţeles că în prezent persoana respectivă nu are nimic”, a precizat primarul comunei Vladimir.   

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: