Dosar penal pentru că a lovit un poliţist

Un bărbat de 31 de ani, din Tg. Jiu s-a ales cu dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, după ce aseara a agresat fizic un agent de poliţie

Iniţial, la ora 20:49, Eleonora B., a sesizat Poliţia municipiului Tg.Jiu, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că ginerele său, Sevastian B., de 31 de ani, a fost lovit în timp ce se afla în scara blocului de către persoane necunoscute. Verificările efectuate de echipajul de poliţie ajuns imediat la faţa locului nu au confirmat sesizarea apelantei.

Poliţiştii care au intervenit, l-au găsit la faţa locului pe agentul de poliţie Cristian M., care locuieşte în acelaşi bloc cu apelanta şi care a relatat că Sevastian B., de 31 ani, l-a lovit în braţ cu o ţeavă metalică, motivul agresiunii fiind acela că agentul, cunoscând   starea conflictuală existentă între Sevastian B. şi socrii săi, i-a îndrumat pe aceştia din urmă să se adreseze organelor competente pentru clarificarea neînţelegerilor.

Despre agresiunea agentului de poliţie a fost informată şi unitatea de parchet competentă, procurorul de caz dispunând cercetarea suspectului Sevastian B., în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: