Dosar penal pentru că şi-a fotografiat votul

     În jurul orei 11:30, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către preşedintele unei secţii de votare din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că a identificat un bărbat care a fotografiat buletinul de vot.

          La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Poliţiştii l-au identificat pe Z.A., de 64 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, stabilind că acesta, după ce şi-a exercitat dreptul de a vot, a fotografiat buletinul de vot.

          Pe numele persoanei în cauză a fost constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 55, alin. 1 din Legea nr. 35/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare, urmând să formuleze propuneri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte legea şi să anunţe prin S.N.U.A.U. 112 sau la unităţile de poliţie, orice faptă prin care se încalcă legea.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: