Dosar penal pentru distrugere în campania electorală

Afișe rupte și bannere tăiate la Scoarța. Candidatul Alianței România Dreaptă Dan Vâlceanu s-a trezit vineri de dimineață cu mai multe bannere tăiate și aruncate pe câmp. Staff-ul de campanie al lui Dan Vâlceanu a anunțat poliția și se fac cercetări în acest caz.

Nu este prima dată când i se rup afișele sau i se taie bannere lui Dan Vâlceanu în Comuna Scoarța. Până acum nu au fost anunțate organele abilitate însă staff-ul de campanie al lui Dan Vâlceanu a considerat că este timpul ca poliția să intervină. Nu doar bannerele cu candidatul ARD la camera deputaților pe Colegiul 2 au fost distruse, ci și afișele electorale.

„Nu e prima dată când ni se taie bannerele. Este strigător la cer. Banner-ul cu Dan Vâlceanu este lângă al lui Mihai Weber. Ale candidatului USL au rămas, însă ale celui de la ARD au fost tăiate. Nu e posibil așa ceva. Așa s-a întâmplat și cu afișele electorale, ale cu Dan Vâlceanu sunt rupte, iar cele cu Mihai Weber sunt intacte. Nu putem să mai acceptăm asta și am considerat că deja se exagerează și am anunțat poliția. E timpul ca oamenii legii să intervină și să-și facă treaba. Noi în Scoarța avem 7 bannere rupte, iar de afișe nu mai vorbim de când a început campania electorală”, a declarat Puiu Diaconescu.

Poliția s-a deplasat la fața locului și a deschis o anchetă în acest caz. „Poliția din Târgu-Cărbunești a fost anunțată de reprezentanții unui partid politic că au fost tăiate mai multe bannere pe raza comunei Scoarța. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat Daniel Tică.

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: