Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dosar penal pentru furt de energie

În ziua de miercuri, 26 septembrie a.c., între orele 0900–1400, jandarmii gorjeni la solicitarea CEZ Distribuţie. Craiova, au organizat în colaborare cu lucrători din cadrul acestei societăți o acțiune de verificare a respectării legislației în domeniu, pe raza municipiului Tg-Jiu. Cu ocazia desfășurării controlului, a fost depistat numitul F.F.,  de 33 ani, domiciliat în municipiul Tîrgu Jiu, care sustrăgea energie electrică, având branşat o instalaţie prin care energia consumată nu era înregistrată de contuar.

Jandarmii, au întocmit persoanei depistate actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipantelor de măsurare, conform prevederilor din Legea nr. 13/2007. La faţa locului, jandarmii au efectuat activităţile specifice, fiind întocmite actele de constatare în baza art. 214 din Codul de Procedură Penală.

COMPARTIMENTUL INFORMARE,  RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: