Dosar penal pentru un cuţitar din Târgu Jiu

În seara zilei de 1 august, la ora 23:40, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de către un tânăr de 20 ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj, despre faptul că în timp ce se afla în faţa unui local situat pe str. Eroilor din Tg.- Jiu, a fost ameninţat cu un cuţit de către un tânăr.

Urmare a sesizării şi a informaţiilor oferite de către reclamant, poliţiştilor Biroului Ordine Publică le-au fost transmise semnalmentele suspectului. În jurul orelor 04:00, poliţiştii de ordine publică l-au depistat pe raza municipiului pe suspectul M.M.N., de 18 ani, din municipiul Tg. Jiu.

Cu ocazia controlului efectuat, asupra suspectului a fost găsit un cuţit tip briceag. Poliţiştii au ridicat obiectul tăietor-înţepător, iar pe suspect l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu.

Având în vedere rezultatul cercetărilor pe numele suspectului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi port, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului.


IPJ Gorj 

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: