Dosar penal pentru un patron

Patronul unui bar din localitatea Plopşoru s-a ales cu dosar penal deoarece nu a avut personal propriu sau specializat în menţinerea ordinii şi liniştii publice, care să intervină într-un scandal izbucnit în barul său. Totul s-a petrecut la primele ore ale zilei de 25 septembrie, când doi tineri din localitatea Brăneşti, de 23 şi 20 de ani, băuţi bine, au început să facă scandal în localul respectiv. Pe lângă faptul că au tulburat ordinea şi liniştea publică, cei doi scandalagii au avut un comportament necorespunzător faţă de personalul de serviciu, căruia i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare. Cei care au chemat poliţia au fost angajaţii de la local. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenţia oamenilor legii. Pe lângă faptul că au aplicat amenzi celor doi tineri puşi pe harţă la prima oră, fiecare primind câte 500 de lei amendă contravenţională, pe numele administratorului suspectat că nu a asigurat prin personal propriu ori specializat, ordinea publică în acel local,  poliţiştii au întocmit dosar penal. (M.N.)

Alte ştiri pe scurt:

Hoţi prinşi de poliţişti

Mai multe cazuri de furt cu autori necunoscuţi din Târgu Jiu au fost soluţionate de poliţişti. În perioada iunie septembrie cei doi gorjeni au operat în voie prin Târgu Jiu şi au reuşit să comită mai multe furturi. Abia ieri poliţiştii gorjeni au reuşit să identifice autorii mai multor furturi. La prinderea celor doi gorjeni, domiciliaţi unul în Prigoria, iar celălalt în Teleşti a fost nevoie de colaborarea cu poliţiştii doljeni, deoarece unul dintre ei a fugit în Craiova. Suspectul a fost depistat luni pe raza municipiului Craiova. Ulterior, a fost preluat de o escortă formată din poliţişti ai I.P.J. Gorj şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, pentru cercetări. Având în vedere probatoriul administrat, pe numele celor doi suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere, aceştia fiind introduşi în Centrul de reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj. (M.N.)

Acţiuni de informare ale poliţiştilor


Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, împreună cu partenerii săi din diverse domenii (autorităţi locale, unităţi de învăţământ, organizaţii neguvernamentale) derulează, în perioada 26-30 septembrie 2011, la nivel judeţean, cea de-a şasea ediţie a evenimentului Săptămâna prevenirii criminalităţii. Poliţiştii vor desfăşura activităţi structurate pe domenii de prevenire, în fiecare zi fiind abordat un domeniu distinct de activitate.

Astăzi vor fi desfăşurate activităţi dedicate prevenirii victimizării minorilor. Joi vor fi desfăşurate acţiuni de informare pentru prevenirea infracţiunilor stradale. Ziua de 30 septembrie este destinată siguranţei rutiere. Prin colaborarea dintre structurile de analiză şi prevenire a criminalităţii, ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră, anul acesta se urmăreşte sensibilizarea populaţiei cu privire la importanţa prevenirii criminalităţii şi la necesitatea adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: