Dosarele candidaţilor la şefia Minprest, studiate

Dumitru Corcoveanu, Valentin Mogoe, Ştefan Cherciu, Elena Vintilescu, Gabriel Giorgi, Alexandru Lopotenco şi un anume Smărăndescu. Aceştia sunt cei care se bat pentru postul de director al societăţii Minprest SA. Aceştia sunt angajaţi sau foşti salariaţi ai societăţii prestatoare.

Gabriel Giorgi, favorit pentru ocuparea acestui post pentru că are susţinerea USL, a declarat că ieri au fost verificate dosarele de candidatură de către Consiliul de Administraţie al societăţii. Răspunsul va aflat peste câteva zile, a mai spus Giorgi. De asemenea, liberalul a confirmat că dosarele au ajuns la fostul Consiliul de Administraţie condus de uneperistul Glomnicu. S-a întâmplat acest lucru pentru că noul consiliu, alcătuit de Laurenţiu Ciurel, pe care acesta-l conducea, nu a primit aprobarea lui Constantin Bălăşoiu, directorul CEO de la vremea aceea.

Tot ieri au fost depuse dosare şi pentru postul de director economic. Giorgi a menţionat că a fost şi un eliminat de la concursul pentru director general. Este vorba despre Nicolae Rotaru, directorul Staţiunii Săcelu. „Zilele următoare o să aflăm cine va fi director general. Ieri am depus dosarele care urmează să fie studiate de vechiul Consiliu de Administraţie, condus de dl. Glomnicu“, a declarat Giorgi.

Elena Vintilescu, directorul în funcţie, candidează pentru un nou mandat. „Dacă va fi un concurs am şanse, dacă va conta culoarea politică probabil că nu”, a spus Vintilescu. Aceasta este în vizorul lui Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, care a cerut public plecarea din funcţie a Elenei Vintilescu, membră a PD-L.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: