Dosarul „Moţa“ a băgat conducerea BATS în sperieţi

Datornicii Bazei de Aprovizionare, Transport, Servicii (BATS) Rovinari din cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO) nu mai primesc păsuire din partea unităţii judecând după procesele intentate în luna mai. Marius Vlaicu, directorul adjunct al Bazei de Aprovizionare, a subliniat că sonarea plăţii în instanţă nu are nicio legătură cu scandalul în care a fost implicată unitatea. Vlaicu spune că mereu s-a procedat aşa, dar acţiunile sunt intentate luna aceasta. Vlaicu nu şi-a amintit nici datoriile firmelor.

Dacă s-a procedat aşa şi înainte, sigur acum conducerea este cu ochii pe rău-platnici şi nu mai primesc îndurare. Patru firme au ajuns în instanţă, dar una dintre societăţile date în judecată a câştigat.

SC GILREXIM TRANS SRL, SC PANMIOR SRL sau SC EXPRES TRANSPORT SA TG-JIU sunt firmele aflate în instanţă cu Baza de Aprovizionare, care este creditor în proces. „Sunt acţiuni în instanţă pe care le-am făcut imediat după expirarea tuturor acţiunilor noastre, adică notificări şi alte lucruri. Nu are legătură cu ce s-a întâmplat“, a declarat directorul adjunct al Bazei de Aprovizionare, Marius Vlaicu.

Toate sunt înregistrate în luna mai, în procesul cu SC EXPRES TRANSPORT SA TG-JIU dându-se deja sentinţa în favoarea firmei. Vlaicu a spus că nu ştie de ce unitatea pe care o conduce a pierdut procesul. Acesta a spus că în fiecare lună angajaţii au câte 5 zile de şomaj tehnic şi probabil s-a nimerit într-una din zilele libere. „Nu ştiu de ce am pierdut, noi suntem în fiecare lună în şomaj tehnic pentru cinci zile şi e posibil să fie pe 24, 25 când nu am fost la serviciu. Nu m-am informat. Ei au achitat prin compensare şi noi am, cerut şi penalităţi. Posibil“, a spus acesta.

SC GILREXIM TRANS SRL are termen astăzi, iar PANMIOR în iunie.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: