Două accidente din neatenţie

Neatenţia participanţilor la trafic a determinat producerea a două accidente de circulaţie.

În data de 19.12.2011, ora 17:16, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DE 79, pe raza localităţii Cocoreni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că şoferul B.D., de 37 ani, din oraşul Ţicleni, la plecarea de pe loc, a efectuat viraj la stânga, nu s-a asigurat corespunzător şi neacordând prioritate autoturismului condus în aceeaşi direcţie de mers (Rovinari-Filiaşi), de către F.M.N., de 22 ani, din comuna Bîlteni, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere de 44 ani, aflată în autoturismul condus de către F.M.N. .

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest,  rezultatele fiind negative.

La aceeaşi dată, ora 18:25, poliţiştii Poliţiei oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către medicul de gardă de la spitalul din localitate, despre faptul că la Secţia de primiri urgenţe s-a prezentat un bărbat, B.V., de 67 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, victimă a unui accident de circulaţie.

Efectuând cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul  s-a constatat că S.B., de 21 ani, din municipiul Târgu–Jiu, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67, a acroşat cu oglinda laterală dreaptă pe B.V., care se deplasa ca pieton, neregulamentar, în aceeaşi direcţie de mers.

După producerea accidentului, conducătorul auto a transportat victima la spital pentru a i se acorda asistenţă medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: