Două accidente în Târgu Jiu

În după-amiaza zilei de vineri, 06.07.2012, ora 13:50, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu, a fost sesizată prin 112, despre faptul că pe str. Traian, s-a produs un accident de circulaţie. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier. Din primele cercetări efectuate s-a constatat că I.I., de 33 ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea o motocicletă pe str. Traian, ajungând la o trecere pentru pietoni semnalizată regulamentar, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism al cărui şofer oprise pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversare şi a întrat în coliziune cu acesta. Urmare a impactului, conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motocicletă, suferind leziuni corporale. Ulterior a fost transportat la o unitate medicală. Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

♦ La aceeaşi dată, în jurul orei 18:00, pe str. Calea Bucureşti din municipiul Târgu Jiu, s-a produs un alt accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei minore de 14 ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Biroului Rutier, s-a constatat că D.L., de 42 ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, nu ar fi acordat prioritate de trecere minorei de 14 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată corespunzător. Urmare a accidentului, minora a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijirii medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs accidentele de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: