FCU Craiova, pregătire sub comanda unui antrenor gorjean

FC Craiova nu are încă antrenor principal după ce au eșuat discuțiile cu antrenorii vizați la finalul sezonului trecut.  Deocamdată jucătorii se pregătesc sub comanda gorjeanului Dan Vasilică, care este de mai mulți ani preparator fizic al formației oltene fiind o perioadă chiar și antrenor principal.

În prezent sunt informaţii că cei de la FCU negociază din nou cu Marius Croitoru (41 de ani), deși oltenii au discutat recent și cu Eugen Neagoe (54 de ani), scrie gsp.ro. Antrenorul care a fost principal la Botoșani ar putea să semneze joi contractul cu clubul lui Adrian Mititelu. Marius Croitoru era ca și instalat în Bănie, apoi tratativele se împotmoliseră și patronul de la FCU Craiova  luase în calcul și alte soluții pentru banca tehnică. Dar acum Croitoru e din nou în pole-position pentru ocuparea postului de antrenor principal și e posibil ca angajarea lui să fie oficializată chiar joi.

Între timp, oltenii de la FCU se pregătesc pentru sezonul următor fără „principal", sub comanda preparatorului fizic Dan Vasilică, omul de încredere al lui Mititelu. Echipa va pleca sâmbătă în Austria pentru un cantonament și patronul caută să recruteze până atunci un antrenor.

Marius Croitoru și-a început cariera de antrenor la FC Botoșani, pe care a pregătit-o începând din iunie 2019. Înainte de a plecat de la echipa moldavă, era cel mai longeviv tehnician din Liga 1.

Vizualizări: 2,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: