Un fost căpitan al pandurilor are oferte de la echipe din Liga 2

Fost căpitan la Pandurii, Florin Stîngă abia așteaptă să revină pe banca tehnică. Tânărul antrenor care le-a pregătit pe Astra şi Academica Clinceni în ultimul sezon are acum oferte de la echipe din Liga 2.

Florin Stîngă, antrenor care în prima parte a sezonului recent încheiat a condus-o pe Astra în Liga 2 a împlinit 44 de ani şi aşteaptă acum oferte pentru a antrena din nou.

Ulterior despărțirii de echipa din Giurgiu, pentru o scurtă perioadă de timp, Stîngă a stat pe banca prim-divizionarei Academica Clinceni. Au fost primele sale experiențe ca antrenor principal în Liga 2 și Liga 1, ambele în acest ultim sezon.

Acum Florin Stîngă abia așteaptă să revină pe banca tehnică, după ce în ultimul sezon a antrenat două foste echipe de Liga 1. Referitor la planurile de viitor, Florin Stîngă spune că are deja oferte de la echipe din Liga 2 dar nu de la Braşov. ”Am avut ceva oferte în ultima lună de la echipe de Liga a 2-a, însă nu s-au concretizat. Nu de la Brașov! Mai aștept și acum un răspuns de la o echipă. Sper să-mi găsesc rapid o echipă la care să demonstrez că sunt un antrenor bun”, a precizat Stîngă pentru liga2.ro.

În ultimul sezon, Stîngă a antrenat în prima parte a campionatului Ligii 2, în meciurile din 2021, pe Astra, unde a avut rezultate peste așteptări, având în vedere haosul în care s-a aflat clubul retrogradat din Liga 1. În iarnă s-a despărțit de Astra, iar la începutul anului 2022 a preluat tot o echipă cu probleme, Academica Clinceni, însă aventura în Liga 1 s-a încheiat după doar o săptămână.

Florin Stîngă și-a început cariera de antrenor la AFC Hărman, în Liga 3, apoi a continuat la SR Brașov (Liga 3), AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), Astra (Liga 2) și Academica Clinceni (Liga 1).

Ca fotbalist, Florin Stîngă a evoluat ca mijlocaș la echipele FC Brașov, Cimentul Fieni, Juventus București, Forex Brașov, Pandurii Târgu Jiu, Xanthi (Grecia), FCM Târgu Mureș, Corona Brașov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, AFC Hărman și AFC Odorheiu Secuiesc.

Galerie foto


Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: