Două goluri – cadoul oţelarilor de ziua portarului Popa

Portarul Pandurilor, Marius Popa, şi-a sărbătorit ziua de naştere a doua zi după ce a primit două goluri în meciul cu Oţelul Galaţi. Chiar dacă nu i-au putut face cadou un meci frumos, colegii de la Pandurii i-au urat multe împliniri alături de familie.

Portarul echipei Pandurii, Marius Popa, a sărbătorit sâmbătă împlinirea a 32 de ani, ocazie cu care colegii de echipă şi conducerea clubului Pandurii i-au urat „La mulţi ani” şi numai împliniri alături de cei dragi!

Potrivit site-ului oficial al clubului, Marius Popa s-a născut la Oradea, la 31 iulie 1978, începând fotbalul la clubul FDC Bihor Oradea unde a debutat în 1997, în Liga a III-a. După trei ani în care a contribuit şi la promovarea în Liga a II-a a echipei orădene, Marius Popa s-a transferat în anul 2000 la FC Naţional, debutând în oprima ligă la jocul dintre FC Naţional şi FC Oneşti, scor 3-0. Între anii 2000 – 2005 a jucat constant pentru FC Naţional, în sezonul 2004-2005 fiind transferat de Poli Timişoara unde a evoluat până în 2009. În sezonul 2009-2010 a jucat la Internaţional Curtea de Argeş unde a apărat în 30 de meciuri, la începutul acestui sezon transferându-se la Pandurii Târgu Jiu.

În cele zece sezoane cât a apărat în prima ligă, Marius Popa a totalizat 178 de meciuri, fiind de două ori convocat şi la echipa naţională.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: