Două lansări de carte la Târgu Jiu

Librăria „Mihai Eminescu” din Târgu Jiu va găzdui astăzi, începând cu ora 18.00 două lansări de carte a doi tineri scriitori din Bucureşti. Organizatorul evenimentului cultural, Andrei Novac, a ţinut cu tot dinadinsul ca cele două cărţi să fie lansate şi în oraşul lui Brâncuşi.

„Poeme înainte şi după Claudiu” şi „Noaptea pisicilor lungi” vor fi lansate astăzi la librăria „Mihai Eminescu” în compania marilor personalităţi culturale din Gorj. Autorii, doi tineri talentaţi din Bucureşti, Ioana Bogdan şi Florin Delaskela vor fi şi ei prezenţi la Târgu Jiu. „Sunt două lansări de carte a doi mari scriitori, tineri dar talentaţi. Eu mi-am dorit foarte mult ca evenimentul să aibă loc la Târgu Jiu plecând de la ideea că aici nu există viaţă culturală intensă. Astăzi o să verifica dacă am dreptate sau nu în funcţie de numărul de participanţi”, a declarat Andrei Novac. Dan Mircea Cipariu, preşedintele secţiei de poezie a Uniunii Scriitorilor din Bucureşti împreună cu Cristian George Brebenel vor avea onoarea de a împărtăşi emoţiile celor două cărţi cu publicul prezent la lansare. Moderatorul dar şi organizatorul evenimentului cultural este nimeni altul decât Andrei Novac.

Cele două cărţi vor fi puse şi la vânzare în cadrul librăriei „Mihai Eminescu”, preţul nefiind încă cunoscut. „Sperăm să fie un eveniment la care să participe multă lume astfel încât să depăşesc ideea că nu avem viaţă culturală la Târgu Jiu. Eu aş vrea să păstrăm câteva cărţi şi spre vânzare, nu ştiu exact preţul, dar sperăm ca lumea să cumpere”, a declarat Andrei Novac.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: