Două noi direcţii înfiinţate la CE Oltenia. Cine le conduce!

Conducerea CE Oltenia schimbă din mers organigrama companiei. Două noi direcţii au fost înfiinţate la nivel de complex. Este vorba de Direcţia de Management Proiecte şi Reprezentare Instituţională şi Direcţia Juridică şi Guvernanţă Corporatistă. Aceasta din urmă este condusă de Dorina Jianu. Pentru funcţia de director al Direcţiei de Management încă nu s-a luat o decizie la nivel de CE Oltenia, transmit cei din administraţie. Cel vehiculat pentru acest post este Radu Pop, actualmente membru al Consiliului de Supraveghere al companiei.

Ion Ruşeţ, şeful Departamentului de Relaţii cu Comunitatea din cadrul CE Oltenia spune că noua Direcţie de Management Proiecte şi Reprezentare Instituţională are în subordine: Departamentul Sisteme Manageriale, Departamentul Control Intern şi Managementul Riscurilor, Serviciul de Management şi Departamentul Reprezentare Instituţională Europeană, condus de Laviu Danciu. 

Direcţia Juridică şi Guvernanţă Corporatistă condusă de jurista Dorina Jianu are în subordine mai multe servicii. Departamentul Juridic care era subordonat direct managerului general al CE Oltenia, condus de Laura Manea, a fost desfiinţat, iar Manea a fost revocată din funcţie. "Direcţia Juridică şi Guvernanţă Corporatistă are serviciile juridice care sunt servicii de legislaţie, cele 3 servicii, şi Serviciul de Guvernanţă Corporatistă, condus de doamna Delia Slăvulete. Era un serviciu în subordinea Direcţiei de Dezvoltare. Nu este nicio direcţie desfiinţată în urma reorganizării. Departamentul meu a rămas în subordinea directorului general", a declarat Ion Ruşeţ, şeful Departamentului Relaţii cu Comunitatea din cadrul CE Oltenia.

Termenul de reorganizare este până la data de 31 ianuarie 2016, spun surse din companie.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: