Două prelungiri de contracte la Universitatea Craiova

Fundaşul dreapta Alexandru Măţel și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova pe încă doi ani, până în 2022. Jucătorul și-a exprimat dorința de a continua în Bănie, iar clubul a activat opțiunea de prelungire a înțelegerii care expira în vara aceasta. Şi brazilianul Gustavo Vagenin a ajuns la un acord cu clubul din Craiova pentru prelungirea pe încă 3 ani a contractului care expira în vara aceasta.

După plecarea lui Ivan Martic, cel care era titularul postului de fundaș dreapta la formaţia din Bănie, Mățel și Vlădoiu vor concura pentru un loc în primul 11, al doilea având avantajul de a fi și jucător under 21.

Venit în toamna trecută la Craiova, la solicitarea lui Victor Piţurcă, fostul internațional a bifat 14 prezenţe în tricoul Ştiinţei și are în cont o pasă de gol.  „Am venit cu speranţe mari la Craiova, mi-aş fi dorit să joc mult mai mult, am mai avut şi accidentări, care m-au tras în jos. Dar îmi aştept şansa şi vreau să profit de ea, să ajut echipa. Concurenţă este şi acum, după plecarea lui Martic, fiindcă mai este cu Vlădoiu, care este un copil extraordinar. Cred în continuare în şansele la titlu, pentru că suntem un grup unit, băieţi de mare calitate”, a declarat Alex Măţel.

Alex Măţel a bifat 17 meciuri la naționala României, unul dintre ele la Euro 2016, eșecul cu Albania. A mai evoluat în cariera sa la Farul, Astra, Dinamo Zagreb și Hermannstadt, de unde a fost adus în toamna trecut, gratis.

Şi atacantul brazilian Gustavo Vagenin, întors din China, s-a înțeles cu Universitatea Craiova să activeze clauza de prelungire a contractului. Revenit în martie din China, de la Liaoning, Gustavo Vagenin a dezvăluit că va rămâne în Bănie până-n 2023.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: