Cojocaru: Se vede luminiţa de la capătul tunelului

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu rămâne optimist cu privire la viitorul echipei fanion a Gorjului. Călin Cojocaru spune că va încerca să facă din Pandurii ceea ce a fost cândva şi este de părere că se vede luminiţa de la capătul tunelului.

Antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, este destul de optimist de felul său, crezând în şansele de redresare a echipei aşa cum credea şi atunci când a venit la Târgu Jiu că poate ridica Pandurii de la pământ. „Când am ajuns eu la Târgu Jiu auzeam pe toată lumea că gata, se desfinţează echipa, că Pandurii este la pământ. Eu am încercat să îmi fac treaba şi am încercat să ofer condiţii normale jucătorilor ca să pot şi eu să îmi fac treaba bine şi normal. Ne-am organizat cât am putut de bine la momentul respectiv, dar nu am putut face transferuri, am adus jucători de unde am putut. A fost foarte mare harababură pentru că era o stare de nesiguranţă. Dar când toată lumea spunea credea că echipa este moartă, eu ziceam că încet, încet se vede luminiţa de la capătul tunelului”, a mărturisit tehnicianul pandurilor la Accent Tv, precizând că îşi doreşte să facă din Pandurii ceea ce a fost: „Am rămas în Liga 2 şi acesta este un lucru extraordinar de important pentru club. Acum trebuie să încercăm să facem din Pandurii ceea ce a fost. Dar trebuie să o luăm pas cu pas pentru că eu nu pot să zic acum că voi face minuni. Vreau să ne organizăm foarte bine şi să nu mai ajungem în situaţia în care am fost până acum. Toată lumea în România s-a obişnuit să spună lasă clubul X să dispară şi o luăm de la zero. Aşa au spus şi de fabricile făcute în comunism şi nu s-a mai construit nimic”.

Călin Cojocaru a preluat echipa din Târgu Jiu la finele anului 2019, într-o situaţie dificilă, cu un lot foarte subţire şi fără dreptul de a putea transfera alţi jucători. Acesta şi-a completat lotul doar cu juniorii clubului mulţi dintre aceştia debutând în Liga 2 sub comanda sa.

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: