Prunariu: Nu ai cum să faci antrenamente la lupte şi box şi sportivii să stea la şase metri

Sportivii clubului Pandurii Târgu Jiu trec printr-o perioadă extrem de dificilă în această pandemie în care antrenamentele s-au reluat dar nu se pot desfăşura normal. Directorul clubului, Mihai Prunariu, nu crede că se pot relua competiţiile naţionale, la care sportivii săi participau de obicei, până la începutul toamnei.

Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu este profilat mai ales pe sporturi individuale care se pot desfăşura mai ales în săli. Doar atleţii clubului şi sportivii de la radioamatorism pot spune că se pot antrena cât de cât aproape de normalitate dar la lupte şi box nu poate fi încă vorba de antrenamente după cum a explicat şeful CS Pandurii. „Antrenamente nu se pot încă face în condiţii normale, pentru că nu ai cum să faci antrenamente la lupte sau la box şi sportivii să stea la şase metri distanţă. E destul de greu. Pentru că trebuie să asigurăm, în primul rând, securitatea şi sănătatea sportivilor”, a spus Mihai Prunariu la Radio Infinit precizând că nu crede că se vor disputa competiţii sportive naţionale la sporturile tradiţionale ale clubului Pandurii în această vară: „La atletism mai merge să faci antrenamente, pentru că se pot distanţa puţin, dar nu îi poţi pune să se întreacă unii pe ceilalţi pentru că nu au voie să se apropie. E o întreagă nebunie acum dar probabil că după încă două săptămâni va fi ceva mai uşor. În ceea ce priveşte sporturile individuale, şi mă refer doar la ramurile sportive pe care le avem noi la Pandurii, atletism, lupte sau box, nu cred că mai devreme de 1 septembrie sau poate în august vor exista competiţii la nivel naţional”.

CS Pandurii era unul din primele zece cluburi la nivel naţional în ceea ce priveşte performanţele sportivilor şi numărul de medalii obţinute la astfel de competiţii, dar anul acesta situaţia ar putea fi diferită pentru că nu au existat foarte multe competiţii iar sportivii nu s-au antrenat de foarte mult timp.

Vizualizări: 585

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: