Decizie şoc în Liga 2, club care voia în Liga 1 intră în insolvenţă

În Valea Domanului nu e linişte deşi se anunţau obiective de promovare în Liga 1. Dorinel Munteanu se desparte de CSM Reșița şi clubul susţinut de autorităţile locale anunţă intrarea în insolvenţă.

CSM Reșița a anunțat că Dorinel Munteanu nu mai este antrenorul echipei. Clubul bănățean a emis un comunicat de presă prin intermediul căruia precizează că înțelegerea cu fostul internațional, scadentă în iunie, nu va mai fi prelungită și că jucătorii nu se vor mai reuni sub comanda lui. Vestea vine într-o perioadă în care reșițenii făceau publică informația că sunt în căutarea unui investitor privat care să preia pachetul majoritar al clubului și vor să atace promovarea anul următor. În același timp, oamenii din conducere dădeau asigurări că proiectul îl va cuprinde și pe Dorinel Munteanu. ”Având în vedere faptul că, colaborarea dintre echipa CSM Reșița și antrenorul Munteanu Dorinel a ajuns la scadență, conducerea echipei CSM Reșița multumeşte acestuia și întregului staff pentru colaborarea avută în perioada Noiembrie 2019 – Iunie 2020. De asemenea, aducem la cunoștință suporterilor și susținătorilor noștri că, având în vedere situația actuală de la nivel național produsă de pandemia de Covid 19, clubul nostru va intra într-o perioadă de reorganizare, însă nu ne vom abate de la obiectivele propuse, vom continua cu proiectul privind gazonul și al unei clasări cât mai bune în Ediția de Campionat 2020 – 2021. Nu dorim să promitem mai mult decât putem face, iar suporterii și susținătorii nostri vor fi în continuare ținuți la curent cu ce se întâmplă nou în Valea Domanului”, se arată în comunicatul emis de CSM Reșița.

Astfel, fostul mijlocaș al naționalei României își încheie colaborarea cu formația din Valea Domanului după numai șapte luni. El a fost pus în funcția de principal în noiembrie anul trecut, în locul lui Leontin Doană, timp în care a condus echipa în șapte confruntări, înregistrând două victorii, două egaluri și trei înfrângeri.

CSM Reșița anunță, totodată, că intră în insolvenţă și spune că vrea o clasare cât mai bună în sezonul următor, însă nu anunţă și nivelul la care va continua, Liga 2, Liga 3 ori chiar mai jos.

Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: