Pandurii vrea să ia licenţa fără penalităţi

Pandurii Târgu Jiu a depus miercuri dosarul de licenţiere pentru noul sezon din Liga 2 şi oficialii echipei speră ca clubul să fie certificat fără penalităţi. În ceea ce priveşte stadionul pe care echipa va evolua, directorul sportiv Camilian Floroiu a precizat că a fost înregistrat în documente tot Stadionul Municipal.

Pandurii a finalizat dosarul de licenţiere a clubului şi l-a depus miercuri la federaţie, urmând ca acesta să fie analizat şi FRF să decidă dacă echipa din Târgu Jiu va primi licenţa fără a mai fi penalizată, cum s-a întâmplat sezonul trecut când gorjenii au luat licenţa dar fără drept de transferuri.

Directorul sportiv Camilian Floroiu a recunoscut că are emoţii, dar speră să nu se aplice aceeaşi sancţiune. „Am lucrat la dosarul de licenţiere pe care miercuri l-am depus la federaţie. Încercăm să obținem licența pentru Liga 2 și sperăm să o obținem fără penalități cum s-a întâmplat anul trecut când nu am putut transfera jucători. Mi-aș dori ca,  dacă ceva va fi în neregulă, penalitatea să fie doar o amendă sau un avertisment”,a spus Floroiu la Radio Infinit, acesta confirmând că stadionul pe care va evolua Pandurii şi pentru care se va cere omologarea este Stadionul Municipal din Târgu Jiu: „Nu cred că sunt şanse să nu joace Pandurii pe Stadionul Municipal. Dar după afirmaţia domnului primar, care a spus clar că nu îşi doreşte să alunge Pandurii din Târgu Jiu şi că îşi doreşte să jucăm în continuare la Târgu Jiu cum am jucat şi până acum, cred că aşa se va întâmpla şi că Pandurii va rămâne la Târgu Jiu şi va juca în continuare pe Stadionul Municipal. În dosarul de licenţiere am inclus Stadionul Municipal din Târgu Jiu”.

În ultima perioadă au fost numeroase dispute pe tema terenului pe care va evolua Pandurii în noul sezon, clubul luând în calcul şi eventualitatea în care echipa nu ar mai fi primită să joace pe propriul teren.

Vizualizări: 835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: