Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două secții de votare au rămas fără energie electrică

Două secţii de votare din judeţul Gorj au rămas, duminică seara, fără energie electrică, însă procesul de vot nu a fost întrerupt.

"Duminică seara, în jurul orei 20,00, în două secţii de votare din comunele Cruşeţ şi Câlnic s-a întrerupt energia electrică", a precizat Corina Belteu, purtător de cuvânt al Instituției Prefectului Gorj.

Este vorba de secţia 186 din localitatea Pinoasa, comuna Câlnic, unde, din cauza unei căderi de tensiune, pentru câteva minute s-a întrerupt alimentarea cu energie, dar procesul de vot nu a fost întrerupt, pentru că tableta în care sunt introduse datele funcţionează şi pe baterii, iar avaria a fost remediată de reprezentanţii CEZ.

În comuna Cruşeţ, la secţia 197 din satul Slăvuţa a fost adus un generator de la primăria din localitate, iar între timp au fost folosite lanterne. Nici aici nu a fost întrerupt procesul electoral, tableta funcţionând pe baterii.

Vizualizări: 1,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: