Două zile de sărbătoare la Logreşti

Localnicii din Logreşti vor avea, începând de anul acesta, două zile de sărbătoare. Dacă până acum startul petrecerii se dădea doar în ziua de 6 august, primarul vrea să le ofere încă o zi de distracţie cetăţenilor, având în vedere că sărbătoarea pică în weekend. Aşadar, tinerii vor putea chefui în avans, sâmbătă, 5 august, în cadrul unei discoteci în aer liber.

Zilele comunei Logreşti se desfăşoară anual pe 6 august, de Schimbarea la Faţă a Maicii Domnului. Anul acesta, pentru prima dată în ultimii şapte ani, sărbătoarea comunei pică duminică. „Aş vrea să informez şi cetăţenii comunei Logreşti şi comercianţii că anul acesta îmi doresc desfăşurarea târgului, sărbătoarea comunei, pe două zile, adică 5 şi 6 august. Sâmbătă seara, fiind o zi mai de început, o să organizăm o discotecă în aer liber pe scena unde are loc târgul anual”, a declarat Ion Băluţă, primarul din Logreşti.

Duminică are loc desfăşurarea târgului aşa cum are loc în fiecare an, cu festivalul-concurs. Vor veni copii de pe Valea Amaradiei, de pe Valea Gilortului, de pe Valea Olteţului. Aşa cum i-a obişnuit deja pe cetăţeni, primarul le-a pregătit şi anul acesta o surpriză... populară. „Seara, Ansamblul Folcloric «Doina Gorjului» va da un spectacol. La final, o surpriză cu o solistă consacrată a muzicii populare, din Oltenia, şi se încheie cu un foc de artificii. Vom da premii şi menţiuni şi diplome de participare la toţi copiii. Deosebit faţă de anul trecut va fi public mai mult ca în anii precedenţi, având în vedere că este duminica. Este un bâlci de tradiţie, vechi, cu renume în toată ţara”, a precizat primarul din Logreşti, Ion Băluţă.   

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: