Dragoș Militaru, obiectiv îndeplinit înaintea ultimului meci

Antrenorul gorjean al celor de la Unirea Dej, Dragoș Militaru, revelația Ligii 2 din acesta sezon, poate spune că și-a îndeplinit deja obiectivul. Conducerea clubului nu visa la un loc în play-off așa că va considera calificarea ca un bos dacă aceasta va fi reușită.

Unirea Dej trebuie să câștige și partida cu CSM Slatina, din ultima etapă a sezonului regulat de Liga 2, pentru a fi în play-off. Dragoș Militaru va trebui să învingă pe terenul oltenilor, unde au câștigat greu echipele din fruntea clasamentului, dar și unde multe s-au încurcat.

Clujenii sunt conștienți de asta, motiv pentru care încearcă să ia presiunea de pe jucători, dar și să remarce părțile pozitive, anume că au reușit să formeze o emulație în jurul echipei, din perspectiva celor întâmplate în oraș, prin faptul că meciurile de acasă au început să se dispute cu tot mai mulți spectatori, informează liga2.ro.

La partida cu Metaloglobus din runda a 18-a, scor 1-1, Unirea Dej a fost susținută de un număr important de fani, un obiectiv important pentru echipa care e revelația sezonului, accentuat de Gabriel Magdaș, președintele al Unirii Dej. ”La jocul cu Metaloglobus, acest proiect fotbalistic pornit în urmă cu aproximativ cinci ani și-a atins un alt obiectiv major: <>, iar pentru asta vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi pe Municipal!  Chiar dacă deznodământul partidei nu a fost cel dorit de toată suflarea uniristă, rămâneți încrezători și fiți convinși că vom face tot ce depinde de noi ca sărbătoarea adusă de play-off-ul Ligii 2 să fi suferit doar o amânare de șapte zile. Dumnezeu să fie cu noi și nu uitați că povestea continuă, iar voi faceți parte din ea!”, a transmis Gabriel Magdaș, conform site-ului celor de la Unirea Dej.

Unirea Dej se află pe locul 4 în ierarhia din Liga 2 după etapa a 18-a, cu 31 de puncte, la două puncte peste locul 7, Concordia Chiajna, primul care nu duce în play-off la finalul întrecerii regulare. În ultima etapă din sezonul regular, Unirea Dej va întâlni CSM Slatina (deplasare).

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: