Dragoteşti: 150 de familii aşteaptă sprijinul primarului

Circa 150 de familii din Dragoteşti circulă pe un drum pietruit, care nu a fost asfaltat niciodată. Este vorba de o porţiune de drum de circa 2 km din satul Corobăi, şosea care face legătura cu Slivileşti. Primarul comunei,Vili Pasăre, spune că anul acesta drumul va fi betonat şi amenajat corespunzător. Rămâne de văzut dacă edilul îşi va ţine promisiunea faţă de cetăţeni. 

Este vorba de DC 67A Corobăi-Slivileşti, un drum greu practicabil, în special când plouă, asta pentru că nu s-a asfaltat niciodată, efectuându-se cel mult o balastare. Cei mai afectaţi sunt cetăţenii care locuiesc de-a lungul acestei străzi, pentru că zi de zi trebuie să folosească acest tronson de drum. Autorităţile locale spun că anul acesta segmentul respectiv, care măsoară 2,2 km, va fi reabilitat. “Încercăm să betonăm acest drum. Vrem să scoatem lucrările la licitaţie şi sperăm ca anul acesta să demarăm lucrările. Va fi turnat un strat de beton de 18 cm. Drumul va avea o lăţime de 5m, vor fi montaţi parapeţi de protecţie acolo unde este cazul, dar şi rigole. Investiţia se realizează din fonduri de la bugetul local”, a declarat Vili Pasăre, primarul comunei Dragoteşti.

Circa 150 de familii locuiesc de-a lungul celor 2,2 km de drum care ţin de comuna Dragoteşti. Dacă autorităţile locale nu se vor ţine de promisiune, cel mai probabil, vor trebui să dea socoteală în faţa cetăţenilor.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: