Fosta şefă de la spitalul Novaci îşi deschide firmă de consultanţă

Medicul pediatru Bianca Tănase este noul manager al Spitalului Orăşenesc din Novaci. A preluat ştafeta de la Eufimia Dumitrescu, după ce aceasta din urmă s-a pensionat. Fosta şefă a unităţii spitaliceşti nu va renunţa complet la muncă, asta pentru că şi-a propus să înfiinţeze un cabinet de consultanţă.

Bianca Tănase este medic pediatru şi a ocupat până luna trecută postul de director medical în cadrul spitalului. Pentru că a preluat interimar managementul unităţii, în locul său a fost numită Camelia Lăcătuşu care este medic primar Medicină Internă. Cele două şi-au preluat noile atribuţii începând cu data de 1 mai. Numirea lor pe funcţie s-a făcut de către consiliul local Novaci, care într-un viitor apropiat va trebui să organizeze şi un concurs pentru selectarea managerului.

Fostul manager al Spitalului Orăşenesc din Novaci, Eufimia Dumitrescu, spune că va munci în continuare, însă pe cont propriu. „Deocamdată mă odihnesc şi după aceea vreau să reiau activitatea, dar una mai mică, în sistem privat. Eu sunt şi economist expert, vreau să-mi deschid o firmă de consultanţă, de expertiză. Întâi analizez piaţa, să văd ce merge”, a declarat Eufimia Dumitrescu.

O mână de ajutor i-ar putea da inclusiv soţul, Cosma Dumitrescu, care este directorul economic al Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj şi care are deja o vastă experienţă în domeniu.    

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: