Drăguşin i-a predat ştafeta lui Arjoca

Sorin Arjoca a fost învestit ieri oficial în funcţia de subprefect de Gorj. Arjoca ocupă pentru a treia oară această funcţie. Acum i-a luat locul lui Virgil Drăguşin, care fusese numit cu susţinerea PNL, partid care nu mai este la guvernare.

Noul subprefect este conştient de faptul că funcţia pe care a dobândit-o recent o poate pierde în orice moment. “Reînvestirea mea în această funcţie de subprefect, ştim cu toţii, ca orice funcţie de nivel mai înalt, este trecătoare. Este o onoare pentru mine, dar în egală măsură mă obligă, o dată în plus, să respect atribuţiile funcţiei, să respect instituţia, legislaţia şi în primul rând colaboratorii”, a spus Sorin Arjoca la învestire.

Drăguşin a ţinut să precizeze cât de bine şi-a făcut treaba în perioada în care a ocupat funcţia de subprefect. “Este un moment important şi pentru cel care vine în funcţie, căruia îi doresc mult succes, şi pentru cel care pleacă şi mai important este ca această plecare să fie făcută cu fruntea sus, să nu fi lăsat în spate urme care să nu poată fi şterse. În această perioadă mă bucur că am lucrat cu doi prefecţi extraordinari”, a spus Virgil Drăguşin.

Conform preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, evenimentul de ieri a fost un fel de predare de ştafetă. “În septembrie anul trecut, se făcea o predare de ştafetă de la Arjoca la Drăguşin, acum se face o predare de ştafetă de la Drăguşin la Arjoca”, a comentat Ion Călinoiu.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: