„Dreptate” pentru albanezul Erjon Lleshi

Magistrații Tribunalului Gorj au reușit să clarifice perioadele în care a stat după gratii un proxenet albanez, căsătorit cu o gorjeancă implicată și ea în genul acesta de „afaceri”. Erjon Lleshi a fost săltat de procurorii DIICOT în urmă cu mai mulți ani și inculpat într-un dosar penal în care a și fost condamnat, alături de soția sa, între timp el fiind implicat și în alte anchete, ajungând după gratii pentru diferite perioade până când a primit o condamnare finală. Bărbatul a cerut mai multor instanțe din țară să îi calculeze corect perioada în care s-a aflat după gratii, dar deciziile magistraților nu l-au mulțumit și așa a ajuns să își caute dreptatea și la Târgu Jiu. Acum judecătorii au inventariat perioadele petrecute de albanez în spatele gratiilor și au admis contestația pe care Lleshi a depus-o la pedeapsa pe care o are de executat.

„Admite contestaţia la executare formulată împotriva formelor de executare a sentinţei penale nr. 208/23.11.2011 a Tribunalului Gorj. Deduce din pedeapsa aplicată, aşa cum a fost modificată prin sentinţa penală nr. 990/28.03.2014 a tribunalului Bucureşti perioada efectiv executată de la data de 05.06.2010 la 18.05.2011 şi de la 30.09.2013 la zi. Dispune anularea mandatului nr. 1865 din 11.06.2014 emis de Tribunalul Bucureşti , care prin sentinţa penală nr. 990/28.03.2014 a anulat mandatul nr. 378/2011 din 30.10.2012 emis de Tribunalul Gorj şi dispune emiterea unui nou mandat de executare. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, urmând ca suma de 100 lei, reprezentând onorariu avocat oficiu să fie avansată din fondurile Ministerului Justiţiei către baroul Gorj”, a stabilit instanța. 

Aurelia Mudăvoiu este soția lui Erjon Lleshi, în timpul procesului pe care cei doi soți l-au avut la Târgu Jiu femeia povestind nu doar cum și-a cumpărat case în Gorj cu banii câștigați din prostituție, ci și cât câștiga dintr-o partidă de amor cu străini care au buzunarele doldora de bani. Judecătorul de caz a avut atunci curiozitatea să întrebe: „Şi bărbatul îl ţineai acasă ca pe trântor?”, răspunsul primit fiind categoric. „Da, îl ţineam pe banii mei. Cu acei bani mi-am cumpărat casă la Licurici şi apartament la Bâlteni”, a spus, sec, Mudăvoiu, care a menţionat că doreşte să spună tot adevărul pentru a se asigura că va fi lăsată în libertate. „Le cunosc pe fetele care s-au prostituat, dar nu s-au prostituat pentru că le-am dus eu acolo. Ele au dorit să vină cu mine. Eu lucram acolo, una dintre ele mă ştia şi m-a întrebat dacă pot s-o iau şi i-am spus că nu. Banii i-am făcut de la clienţi, pentru că eram plătită foarte bine. Un client mi-a dat o singură dată 16.000 de euro. I-a scos din contul lui şi i-a pus pe numele meu, apoi altcineva mi-a dat 10.000 de euro. De acolo am banii”, declara Mudăvoiu cu ani în urmă.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: