Drumuri reabilitate în comuna Vladimir

Autoritățile locale din comuna Vladimir investesc bani în infrastructura rutieră. Cel mai probabil în luna septembrie se vor finaliza două drumuri comunale la care se lucrează în acest moment, dar care sunt aproape gata pentru a fi recepționate. Este vorba de Drumul Comunal 44 Vierșani –Frasinu – Vladimir, dar și Drumul Comunal 44A Vladimir - Valea Deșului.

Deși mai toate primăriile întâmpină greutăți atunci când vine vorba de bani pentru investiții, nu aceeași situație este și în comuna Vladimir.  Aici se lucrează la infrastructura rutieră și în acest moment sunt în reabilitare două drumuri comunale care ar trebui finalizate până în luna septembrie.  Cea mai importantă investiție este cea de reabilitare a Drumului Comunal 44 Vierșani - Frasinu-Vladimir care scurtează drumul între comuna Vladimir și Jupânești cu aproximativ 6 kilometri. Acest tronson de drum nu a fost asfaltat niciodată. „Se continuă în acest moment lucrările la DC 44 Vierșani – Frasinu - Vladimir care leagă comuna Vladimir de comuna Jupânești. La 1 septembrie se preconizează  să se finalizeze acest tronson de drum. Ar mai fi de turnat stratul de uzură, podețele și să se daleze șanțurile pe o distanță de 500 de metri. Proiectul acesta este în valoare de șapte miliarde și jumătate de lei vechi, iar lucrarea a început în luna mai a anului 2008. Acest drum scurtează distanța între Jupănești și Vladimir cu șase kilometri. Deși este un drum foarte circulat nu a fost asfaltat niciodată și este un drum necesar”, a declarat primarul comunei Vladimir, Florin Vijulan.

Ar mai trebui fonduri la drumul comunal 44A

În acest moment este în reabilitare și Drumul Comunal 44A Vladimir - Valea Deșului, care este aproape de a se finaliza, însă autoritățile locale ar mai avea nevoie de aproximativ 3 miliarde de lei vechi. „Se continuă lucrările și la Drumul Comunal Vladimir - Valea Deșului, unde mai e aproximativ un kilometru și jumătate  de asfaltat, stratul de uzură și trebuie să se daleze 500 de metri de șanț. Aici nu ne ajunge suma. În afară de un miliard și jumătate bani pe care îi avem ne-ar mai trebui aproximativ trei miliarde de lei vechi”, a declarat Florin Vijulan, primarul din Vladimir.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: