Lucrează la cantină, dar trăieşte printre viermi, şobolani şi fecale

Caz incredibil descoperit de reporterii Gorj TV la Turceni. Cinci containere de gunoi au fost scoase din apartamentul Alexandrei Trăznea, despre care vecinii spun că lucrează la cantina Complexului Energetic. Femeia a plecat de o lună de acasă, iar vecinii au anunţat autorităţile când au văzut viermii ieşind pe sub uşă. Ce au găsit în casă, întrece orice imaginaţia. Femeia nu avea apă şi îşi făcea nevoile în diferite recipiente. Angajaţii de la salubritate au găsit un butoi cu fecale şi mai multe sticle cu urină. Asta printre tone de gunoaie, şobolani, gândaci. Trei zile au fost necesare pentru scoaterea gunoiului, iar celor care au intervenit le-a venit rău în mai multe rânduri.

Alexandra Trăznea are aproximativ 50 de ani și o viață a locuit alături de fiul său, într-un apartament din Orașul Turceni. Vecinii spun că femeia este angajată a Complexului Energetic Oltenia și lucrează la cantina din Turceni, contribuind la pregătirea mesei zilnice a personalului TESA.

bucatarie_turceni_gunoaieFemeia s-a mutat la țară după ce fiul ei a decedat și a lăsat în Turceni un apartament pe care de-a lungul vieții a reușit să-l transforme în depozit de gunoi. Tot felul de deșeuri menajere, sticle pline cu urină și butoaie cu fecale erau depozitate în locuință și au făcut viața vecinilor imposibilă. Aceștia au suportat cu greu mirosul care ieșea din locuința femeii și nu au făcut nimic până în momentul în care nu au văzut că de sub ușa acesteia au început să iasă viermi și tot felul de insecte. „Nu mai putem sta aici. Este focar de infecție. Mirosul este irespirabil. Tot timpul ne-am întrebat cum se descurcă în condițiile în care nu are apă. Este imposibil așa ceva. Nu am mai putut rezista. Apartamentul este plin de viermi, goange, sticle cu urină și butoaie cu materii fecale. Ne acuza că îi punem noi viermi la ușă. Au făcut șobolani cât pisica de mari. Erau gunoaiele până în tavan. Au cărat șapte mașini de gunoaie”, a declarat o vecină.

Se scoate tot din apartament

Președintele Asociației de Proprietari cunoștea această situație, însă nu a putut face nimic până când au venit nepoatele bătrânei să-i ajute să intre în locuință. „Poliția a luat legătura cu două nepoate care au venit și am intrat înăuntru. container

Când am văzut, am cerut ajutor de la autorități. Ne-au trimis multe persoane, numai patru au avut curajul să intre să scoată gunoaiele. Ei nu aveau apă, nu duceau gunoi, s-au găsit sticle cu urină, butoaie cu fecale, au gândaci, șobolani, haine putrezite, totul este plin de păianjeni și mizerabil. Este plin de gunoaie. Se lucrează intens de 3 zile”, a declarat pentru Gorj TV preşedintele asociaţiei.

Au lucrat cu măști

Muncitorii care s-au încumetat să intre în apartamentul cu două camere transformat în ghenă de gunoi au intrat cu măștile pe față, pentru că mirosul era greu de suportat. „Gunoiul este până la tavan. Este groaznic și mirosul e insuportabil. Am scos până acum 5 mașini de gunoi din apartamentul respectiv. E plin de urină și de materiale fecale”, a declarat un muncitor.

Vizualizări: 410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: