Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dumitrașcu: Am fost nevoit să mă retrag din CS

Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a explicat de ce a renunțat la mandatul de supraveghetor de la Complexul Energetic Oltenia. Dumitrașcu a explicat că a fost nevoit să se retragă din cauza unor neclarități legislative. “A trebuit să mă retrag pentru că cele două poziții, de secretar de stat și de membru în Consiliul de Supraveghere, sunt incompatibile în lipsa unui memorandum semnat de guvern. Numai că, de la depunerea memorandumului și până acum, a intrat în vigoare Codul Administrativ, care a suprascris legea guvernului și în acest moment nimeni nu știe cum ar trebui abordate situațiile acestea. Acesta este motivul pentru care am fost nevoit să mă retrag din CS”, a spus Dumitrașcu la Radio Infinit. “Toate memorandumurile de genul acesta sunt la guvern, în așteptare, până când se va găsi o soluție legală”, a adăugat acesta.

Marius Dumitrașcu a fost vineri la prima ședință a Consiliului de Supraveghere, pentru că altfel acesta nu se putea constitui legal. “Consiliul de Supraveghere a devenit funcțional. Dacă eu lipseam de la această primă întrunire a CS, nu putea deveni funcțional”, a explicat secretarul de stat. “Regret că nu mă pot implica așa cum mi-aș fi dorit eu în rezolvarea problemelor de la CEO”, a mai spus Dumitrașcu.

Consiliul de Supraveghere este funcțional cu șase membri din șapte. Cei șase sunt: Gheorghe Știrbu - președinte, Carmen Gabriela Popa, Marius Mănescu, Eugen Cristian Radu, Mădălin Cornel Eftenoiu și Mădălin Petre Georgescu.

Vizualizări: 1,655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: