E-mailul cu măririle salariale dispuse de Răuț!

Directorul general executiv al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel, a declarat la TV Sud că a găsit e-mailul trimis șefilor din subunități, cu scopul de introduce unele sporuri în salariu, înainte de finalizarea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă. Este vorba despre e-mailul despre care a vorbit pentru prima dată liderul Marin Condescu. Acesta spunea că e-mailul venea din ordinul lui Ion Răuț și avantaja circa 150 de persoane.

Acum, după câteva săptămâni, întrebat de acest mail, Ciurel a răspuns: “Da. Este un mail pe care mi l-a arătat și mie domnul Pisc, și încă unul la Turceni. E vorba într-adevăr de câteva zeci de oameni, așa e, de atunci toate lucrurile astea s-au rectificat pentru că unele au fost prost înțelese. Sunt oameni cu spor de limbă străină, care lucrează în limba engleză și m-am exprimat la un moment dat că acelor oameni, 7-8 câţi sunt, nu este normal să li se ia sporul și dacă li se ia să fie recompensați într-un fel. A fost greșit că nu a fost trecut prin Directorat. Într-adevăr, în prima fază s-a înțeles greșit”.

Într-o conferință de presă de luna trecută, Ciurel declara că nu are cunoștință de acest e-mail, dar dacă a fost trimis Răuț va răspunde. „Spune Condescu că ar fi dat domnul Răuţ un e-mail de care vorbeşte toată lumea, dar pe care nu l-a văzut nimeni. Arătaţi-mi şi mie, că-l dăm afară dacă e aşa“, declara Laurenţiu Ciurel acum câteva săptămâni. 

Vizualizări: 249

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: