Echipa Gorj Tv, locul II al Cupa Presei la tir

O echipă a postului de televiziune Gorj TV, formată din Manuela Novăceanu, reporter şi realizator de emisiuni, şi operatorul de imagine Lucian Albulescu, a reuşit să câştige locul II la Cupa Presei la tir, eveniment organizat de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, la Poligonul de la Turcineşti. Jurnaliştii de la Gorj Tv au demonstrat că pot mânui cu îndemânare atât pixul, cât şi pistolul.

Manuela şi Lucian au îmbinat utilul cu plăcutul ieri, când pe lângă documentarea unei ştiri au tras şi cu pistolul. Manuela nu a reuşit să o învingă pe Rodica Istratie, de la Acces TV, care a ocupat locul I, dar a venit la redacţie cu Cupa pentru locul II.  La egalitate, pe locul III, s-au plasat Oana Popescu de la Agerpres şi Loredana Fîciu de la România TV. „Am mai participat si la alte ediţii ale concursului. Am câştigat locul I acum doi ani, insa de data asta nu am reuşit sa o depăşesc pe colega mea de la Acces Tv“, a spus Manuela.

Lucian a scăpat de glumele colegilor de redacţie. Ce păţea el dacă nu lua măcar locul II! Ca şi Manuela, Lucian a obţinut a doua poziţie, pe primul loc fiind cameramanul de la România TV, Cristi Moraru. Pe locul III a fost Gazeta de Sud, cu ajutorul jurnalistului Eugen Măruţă. Lucian este mulţumit de rezultat, mai ales că este la prima participare. „Este prima dată când particip la concursul de tir şi sunt mulţumit de rezultat. Se putea şi mai bine, dar sunt sigur că la următoarea ediţie mă voi descurca mai bine“, a spus Lucian. Dacă mergea şi anul trecut o întrecea pe Manuela, spun colegii.

Biroul de presă de la Jandarmi a transmis ieri un comunicat de presă prin care au lăudat aptitudinile jurnaliştilor. „Ne onorează rezultatul obţinut de reprezentanţii mass-media care au obţinut rezultate de excepţie, dovedind că ştiu să mânuiască pistolul în condiţii foarte bune“. Cu aşa declaraţie, mai mergem şi la anul!

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: