Specialiștii din agricultură, întâlnire cu oierii din Polovragi și Baia de Fier

Fermierii gorjeni care vor să beneficieze de subvenția pentru lână, de 1 leu/kg, acordată de stat, trebuie să depună la Direcția Agricolă Gorj o serie de documente. Termenul limită de depunere este 28 martie.

În localitățile unde numărul fermierilor este mai mare, documentele vor fi depuse la primărie. În acest sens, săptămâna viitoare, specialiștii Direcției Agricole Gorj vor merge la Baia de Fier și Polovragi. ”Specialiștii noștri merg la primăriile unde avem cei mai mulți crescători de ovine, pentru a-i ajuta la fața locului și pentru a încerca să depună acele cereri chiar acolo, să nu se mai deplaseze la sediul nostru, la Târgu Jiu. Două întâlniri au fost programate pentru săptămâna viitoare. Miercuri, la ora 10:00, așteptăm pe cei din Baia de Fier, la sediul primăriei, iar joi, la aceeași oră, la sediul primăriei Polovragi”, a declarat Alin Petrică, directorul adjunct al Direcției Agricole Gorj.

La primăriile din județ au fost amplasate la aviziere documentele pe care trebuie să le prezinte crescătorii de ovine, respectiv o copie după actul de identitate, o alta după Codul Unic de Înregistrare (CUI), iar dacă este vorba de persoane fizice autorizate, acestea trebuie să prezinte un extras din Registrul National al Exploatațiilor (RNE), document care poate fi solicitat la Direcția Sanitar Veterinară sau de la medicul veterinar concesionar, dar și o dovadă a contului bancar activ, un extras de cont, fiind vorba de contul în care va fi depusă, în toamnă, suma aferentă sprijinului acordat de stat.

Vizualizări: 964

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: