Economista Casei de pensii Dolj, directoare la Spitalul Turceni

Directorul Spitalului Orăşenesc Turceni, Adriana Bălaşa, şi-a dat demisia din funcţia de conducere. Femeia spune că situaţia financiară proastă a unităţii în cauză a determinat-o să ia această decizie. Potrivit primarului oraşului Turceni, Ion Iordache, locul ei va fi ocupat de economista Casei de Pensii a judeţului Dolj. Primarul Iordache a spus că noua directoare a spitalului din Turceni i-a fost recomandată... de un prieten.

Adriana Bălaşa a devenit managerul spitalului orăşenesc Turceni în luna aprilie a acestui an, în urma demisionarii Anei Diţescu. Ea ar fi trebuit să asigure interimatul până la organizarea concursului pentru ocuparea acestui post, însă la sfârşitul săptămânii trecute s-a decis să elibereze scaunul de director. „Nu sunt bani, sunt multe probleme la acest spital nu se merita, mi-am dat demisia“, a spus Adriana Bălaşa. 

„Un spital trebuie condus de cineva din afară”

Primăria Turceni a găsit repede un înlocuitor al Adrianei Bălaşa. Cu sprijinul unui prieten. „De la 1 octombrie va conduce Spitalul Orăşenesc Turceni Mihaela Ceană, ea vine de la Casa de Pensii din Dolj, este economistă. Eu cred că un spital la fel ca şi o şcoală trebuie condus de cineva din afară, să aibă timp să se ocupe de management, cum era doamna Bălaşa ea avea multă treabă“, a precizat Ion Iordache, primarul oraşului Turceni.

Adriana Bălaşa va rămâne însă în continuare angajată la spitalul Turceni în calitate de medic. La fel ca şi fosta directoare a spitalului, Ana Diţescu şi Adriana Bălaşa afirmă că nu va candida la concursul pentru ocuparea acestui post.

Cine e Mihaela Ceană?

Presa din Dolj a relatat cu surprindere promovarea Mihaelei Ceană în funcţia de director al Agenţiei de Prestaţii Sociale Dolj. Membră activă a PSD Dolj, Ceană este cunoscută mai ales fiind fiica primăriţei din comuna doljeană Melineşti.

Vizualizări: 224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: