Edi Iordănescu a stabilit obiectivul pentru sezonul următor

Pandurii Târgu Jiu a scăpat de teama retrogradării după victoria spectaculoasă de pe Municipal cu CSMS Iaşi, scor 5-2. Antrenorul Edi Iordănescu a dedicat victoria fiului său, Luca, în ziua meciului, 24 mai, împlinind vârsta de cinci ani. Cinci ani, cinci goluri, a spus Iordănescu. Antrenorul a lipsit şi de la botezul copilului, pe vremea când era la Steaua. Sezonul următor obiectivul nu va mai fi evitarea retrogradării, susţine tehnicianul, ci clasarea în primele şase echipe.

Pandurii mai are de disputat un meci, pe 27 mai, cu Rapid, formaţia din Giuleşti fiind considerată retrogradată din Liga 1. Omul meciului la partida dintre Pandurii şi CSMS Iaşi a fost Mihai Roman, acesta marcând trei goluri.

Au mai marcat croatul Mrzljak şi Pintilii. Roman a ajuns la 16 goluri în acest sezon şi ar putea fi golgheterul Ligii I. „Sunt foarte bucuros că echipa a reușit să câștige și să ne salvăm. Am făcut un meci aproape perfect, exceptând golurile primite. Scopul meu nu a fost să devin golgheterul campionatului, ci să înscriu pentru a-mi ajuta echipa. Dar, dacă la sfârșitul sezonului, voi ieși golgheter, acesta va fi un bonus pentru mine”, a declarat Mihai Roman. Meciul spectaculos garantează locul pandurilor în prima ligă şi pentru sezonul viitor. Cu 42 de puncte în cont, echipa antrenată de Edi Iordănescu are 4 puncte peste urmăritoarele Mediaş şi Chiajna cu o etapă înainte de final. Iordănescu a lipsit de la ziua fiului, dar a scăpat de retrogradare. „Am terminat cu capul sus, ne-am îndeplinit obiectivul. Spun cu tărie că mi-aş fi dorit să realizăm mai repede, dar important este că Pandurii va fi pe prima scenă. E important că am scos-o la capăt. Dedic această victorie familiei mele, băieţelului meu de cinci ani. Nu am putut să fiu alături de el astăzi, paradoxul face că nu am fost nici la botezul lui. Eram la Steaua şi era un meci în Europa League“, a declarat Edi Iordănescu.

Acesta a mai spus că obiectivul pentru la anul este clasarea în primele şase din campionat. Pandurii va merge într-un cantonament, cel mai probabil, în Olanda.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: