Edi Iordănescu: Momcilovic nu se mişcă de la Târgu Jiu

Antrenorul Edi Iordănescu nu vrea să audă de un eventual transfer al lui Marko Momcilovic la Steaua, din iarnă, aşa cum se vehiculează. Ştirea a fost iniţial dezminţită de preşedintele gorjenilor, Narcis Răducan, dar ulterior a revenit asupra informaţiei. Şi Gigi Becali s-a interesat de Momcilovic, dar Edi Iordănescu a declarat că fundaşul nu va pleca de la Târgu Jiu la Steaua.

Steaua este interesată de Marko Momcilovic, fundaşul stânga de 27 de ani al gorjenilor, dar oficialii Pandurilor susţineau că este vorba doar de o tactică a campioanei. Între timp, managerul gorjenilor Narcis Răducan şi-a schimbat declaraţia. "Momcilovici poate ajunge la Steaua, e un traseu câştigător pentru ambele cluburi. Dar nu cu 3 zile înainte de meci. Avem 5 agenţi din diferite ţări la acest meci, avem golgheterul campionatului, vrem să aducem fonduri din transferuri.", a spus Narcis Răducan. Şi Gigi Becali s-a interesat de preţul fundaşului Marko Momcilovic, dar în discuţie intră, evident şi antrenorul Edi Iordănescu, acesta refuzând să cedeze jucătorul. Marko Momcilovic a fost titular şi integralist în 32 de etape consecutive sezonul trecut pentru Pandurii şi a jucat toate meciurile din Cupa Ligii şi Cupa României.

Sursele ProSport indică faptul că până în acest moment nu a fost făcut un demers oficial în ceea ce priveşte transferul lui Momcilovic. ”Gigi Becali ne-a întrebat care sunt condiţiile în care am fi dispuşi să îl lăsăm pe Momci la ei, însă nu a fost ceva mai complex decât o simplă întrebare. Sunt mai multe probleme în calea transferului, iar cea mai importantă este aceea că antrenorul Edi Iordănescu se opune încă unei plecări importante. A spus-o clar, chiar a fost vehement pe subiect”, susţin surse din conducerea gorjenilor. Contactat de ProSport, Edi Iordănescu a declarat că: ”Momcilovic nu se mişcă de la Târgu Jiu”.

PREŢ

1,2 milioane euro este cota de piaţă la care este evaluat Momcilovic de site-ul transfermarkt.com. Este al doilea cel mai valoros jucător al Pandurilor după Ioan Hora

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: